Over KMO Bornem

Doel
Bestuur
FAQ
Leden

Doelstelling: wat doet KMO-Bornem?

KMO Bornem bevordert al meerdere jaren de relaties tussen KMO’ers van Bornem. In een ontspannen sfeer worden op periodieke basis activiteiten georganiseerd; van thema-avonden over actuele onderwerpen tot ontspannen feestjes, zoals de nieuwjaarsreceptie en het ledendiner.

Onze leden ontvangen op regelmatige basis onze KMO-info, met een greep uit de voorbije en een voorsmaak van de komende activiteiten. Deze gloednieuwe KMO Bornem website is een forum waar de vereniging en hun leden gratis aan elkaar en aan het grote publiek worden voorgesteld.

Bent u ondernemend? Is uw bedrijf in Bornem gevestigd? Voor een beperkt lidgeld kan u deel uitmaken van deze dynamische Bornemse vereniging, spreekbuis tussen ondernemers onderling, de Bornemse bevolking en openbare diensten.

Bestuursleden KMO-Bornem

 

De Cock Tommy - Voorzitter
03/899.09.90
tommy@kmo-bornem.be
Rosiers Frederic - Ondervoorzitter
0486/80.30.43
frederic@kmo-bornem.be
Van Raemdonck Liesbeth - Bestuurslid
Lid van adviesraad lokale economie
Lid van Covemo
0473/72.02.79
liesbeth@kmo-bornem.be
Merckx Tom - Bestuurslid
0477/300.470
Van Straeten Els - Penningmeester
Lid van adviesraad lokale economie
Vervangend lid van milieuraad
0473/80.71.13 
els@kmo-bornem.be
Goossens Jef - Lid van Gecoro
Lid van adviesraad lokale economie
03/889.26.57 
jef@kmo-bornem.be
De Rydt Kris - Bestuurslid
Lid van Cultuurraad
0473/84.05.02 
kris@kmo-bornem.be
 

FAQ

 

Snel en eenvoudig gegevens over KMO leden?

Zoekt u snel en eenvoudig een contactnummer of e-mail adres van een KMO lid of wilt u weten in welke branche ze actief is? Selecteer het menu “ledenlijst” en klik op de naam van het KMO lid die u zoekt. Een andere methode is door gebruik te maken van de zoekbox rechtsbovenaan. Typ de naam, of de naam van een product of merk in die u zoekt, en selecteer dan een bedrijf uit de lijst met gevonden bedrijven.

Hoe kan ik het bestuur benaderen?

Het menu “bestuur” toont e-mail adres, telefoonnummers van alle bestuursleden. Verkiest u om u niet rechtstreeks tot één van deze leden te richten, kunt u ook uw e-mail richten tot info@kmo-bornem.be

Hoe lid worden?

Voorwaarde om lid te worden is dat je kleine of middelgrote onderneming gevestigd is in Bornem. Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Hoe kan ik inschrijven voor evenementen via de website?

Ga naar het evenement waar je je wil inschrijven en vul het formulier onderaan de pagina in.

Met dank aan onze sponsors